The Blue Doughnut

(greek) Το Μπλε Κουλούρι - ότι καταλάβατε...

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2006

Επιπλέουν τα κινητά;

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν επιπλέουν τα κινητά που πετάμε στη θάλασσα. Το γεγονός βέβαια ότι είναι ελάχιστα τα κινητά που καταλήγουν εκεί δεν βοηθάει τις έρευνές μου, ούτε και το ότι δεν ξέρω κανέναν που να το έχει πετάξει σε υγρό στοιχείο (μόνο την Ελένη που της έπεσε στη χέστρα, οπότε δεν νομίζω ότι μετράει -αν είχε τραβήξει το καζανάκι όμως θα ήθελα πολύ να μάθαινα τι θα γινόταν).

Δεν κολλάω σε αηδίες του στυλ "νόμος της βαρύτητας" και λοιπές θεωρητικές σαχλαμάρες γιατί πλέον όλοι οι νόμοι παραβιάζονται και απ’ όσο ξέρω, ο εν λόγω νόμος δεν εμπόδισε τον άνθρωπο να πετάξει, οπότε γιατί να μην επιπλέουν και τα κινητά; Τώρα θα μου πεις ο άνθρωπος δεν πετάει μόνος του αλλά με αεροπλάνο, ανεμόπτερο ή κι εγώ δεν ξέρω τι. Με την ίδια λογική κι ένα κινητό μπορεί να επιπλεύσει αν το βάλεις πάνω σε μια βάρκα. Ίσως με την κατάλληλη δόση λυσεργικού οξέως να μπορέσει κι ένα κινητό να επιπλεύσει, διότι ξέρω αρκετά άτομα που με κάτι ανάλογο σου ορκίζομαι ότι κατάφεραν να πετάξουν –το πώς κατάφεραν μετά να προσγειωθούν στο ΚΑΤ βεβαίως δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης.

Γιατί, πέρα από την τεράστια οικολογική καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει ένα κινητό που αποσυντίθεται αργά στον πάτο της θάλασσας, υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Κι αν τα ψάρια μάθουν να το χειρίζονται κι αρχίσουν να τηλεφωνάνε; Βασανίζομαι από εφιάλτες στους οποίους χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω και ακούω μια πνιγμένη φωνή να μου λέει "Εσύ δεν έφαγες τη μάνα μου με λαδολέμονο στα κάρβουνα προχτές; Ετοιμάσου να πληρώσεις" και άντε μετά να ξαναμπώ εγώ στη θάλασσα, που όλα τα μπαρμπούνια του Αιγαίου θα έχουν επικηρύξει τα καλοξυρισμένα ποδαράκια μου. Φαντάσου να έχεις μπει στο chat της βόνταφον και να συνομιλείς με έναν ροφό. Φαντάσου να σου έρχεται μήνυμα με δυο σταυρωμένα ψαροκόκαλα, μπουρμπουλήθρες και μυρωδιά ψαρίλας.

Ενώ ένα κινητό που επιπλέει αμέριμνο στην επιφάνεια της θάλασσας δεν ενοχλεί κανέναν. Όλο και κάποιος ψαράς θα το μαζέψει, θα το στεγνώσει και μετά θα στο πουλήσει στο Μοναστηράκι ώστε εσύ να μπορέσεις να το ξαναπετάξεις στη θάλασσα και έτσι να συμβάλλεις στην αρμονική λειτουργία της φύσης.

End of transmission.-

1 Comments:

Blogger RaZzMaTaZz said...

Βέβαια και οι αρχαίοι έλληνες είχαν κινητά.
Βρέθηκε σε καμιά ανασκαφή καλώδιο τηλεφώνου;
ΟΧΙ!
Οπότε τι μας λεει αυτό;
Φυσικά και είχαμε κινητή τηλεφωνία!!!!

5:46 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home